duminică, 14 octombrie 2012

Viciul

 Simti cum ti se scurge furia prin tot corpul, nu te poti stapanii, impulsul salbatic ti se zbate in tine, veri sa cauti alinarea, dar nu o gasesti, vrei sa fugi cat mai departe, dar picioarele ti se frang, cand esti ata de aproape, dar totusi ata de departe.
 Este un infern ce te chinuie, te rastalmaceste pe toate partile, sapa in interiorul tau, cautand sa scoata la iveala, ceva ce nu va gasi niciodata, dar inca mai cauta.

Simti ca ai nevoie de acea doza mica, ce reuseste sa te linisteasca. Corpul iti tanjeste dupa ea, trebuie neaparat sa o ai in palma ta, sa o simti, sa iti astupe nelinistea, sa te potoleasca, sa iti stinga pasiunea demonica ce mocneste in tine, provocandu-ti flacari de URA, REVOLTA, RAZBUNARE.

 Ai impresia ca fara " EA " esti un nimeni, iti pierzi increderea in tine, te simti abandonat de tot si de toate. Esti in culmea disperarii si trebuie neaparat sa faci ceva, orice numai ca sa iti amelioreze durerea aceea sfasaitoare, lasandu-te prada impulsului, fie ca te apuci de fumat, simtind cum fumul iti tranverseaza cu pasiune trupul, mangaindu-ti fiecare fibra a corpului, fie recurgi la alte modalitati mai drastice, cum ar fi sa iti tai venele si sa traiesti placere de a privii cum ti se prelinge sangele pe mana, stergandu-ti fiecare durere.
 De multe ori, copii se apuca de fumat din anturaj, sau ca vede la parinti. Eu mereu le-am spus parintilor sa aiba grija fiindca: " Copii sunt oglinda parintilor". Parintii nostri mai au multe de invatat. Unii nu relizeaza ca noi ( copii ) ai luam drept exemplu si continua sa fumeze, sa bea sau eu mai stiu ce.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu